22 -24 December Julklappsprojektet 2016

Onsdag den 21 december var vi på Astrid Lindgrens barnsjukhus och delade ut julklappar. Det var så givande och en fantastisk känsla att vi på Starkare Tillsammans kunde dela ut julklappar tillsammans med Tomten. Tusen tack till personalen på Astrid Lindgrens barnsjukhus för att vi fick komma till er.

Pontus Grotz tal om julklappsprojektet

T-centralen

Expressen

Pontus Grotz tal om julklappsprojektet

Expressen intervju

Asylboende i Eskilstuna

Tomte Dansar

Asylboende i Eskilstuna

Tomte dansar till trap-musik

 Norrköping

Stockholm

Video över julklappsprojekt på Norrköping

Video över julklappsprojekt i Stockholm

Astrid Lindgrens Sjukhus

Reklam över projektet

Reklam över projektet

21 November 2016
En afton för Syrien.

Starkare Tillsammans vill tacka föreningen Syrien Sverige för inbjudan och den fantastiska kvällen i författarförbundets lokaler i Stockholm. Kvällen bjöd på gripande dikter av Hanna Himo översatt av Elisabeth Korndahl samt fantastisk sång av Soher Shqer. Ordförande Pontus Grotz fick även äran att träffa den kända poeten och författaren Faraj Bayrakdar, stort tack alla för kvällen.

Kom ihåg att vi alltid är starkare tillsammans!

Läs mer om Faraj Bayrakdar:

http://www.dn.se/kultur-noje/syrisk-kamp-pa-svensk-mark/

 

9 November 2016

Starkare Tillsammans tackar Amerikanska ambassadören Azita Raji för inbjudan av Amerikanska valvakan i Stockholm. Det är nu viktigare än någonsin för vår vision, vårt syfte och vårt mål att hitta det som förenar oss. Vi måste alla tillsammans förespråka gemenskap och mångfald där våra barn och ungdomar är framtiden

23 november
Starkare Tillsammans blev inbjudna till att delta i Stockholm Human Right Awards 2016.
Ett stort grattis till Mary Robinson som fick årets pris. Hon var FN:s högkommissarie för mänskliga rättigheter. Ordförande Pontus Grotz fick äran att samtala och mingla med Anna Ekström Gymnasie- och kunskapslyftsminister, f.d talman Per Westerberg och Olle Wästberg. Starkare Tillsammans vill också tacka Michael Bindefeldt för det fantastiska evenemanget. Mänskliga rättigheter ska alltid komma först, speciellt i dessa mörka tider i vårt kära Sverige nu när högervindar blåser allt hårdare. Kärlek är det som kommer att förena oss i tider där allt annat separerar oss. Vi som är goda måste förenas och bli starkare och säga ja till att mänskliga rättigheter ska gälla alla. Glöm inte bort att vi alltid är Starkare Tillsammans.

18  November 2016

Starkare Tillsammans på "Stockholms international film festival". Ordförande Pontus Grotz vill ge ett stort tack till Bautafilm och filmregissören Victor Lindgren för inbjudan.
Vår styrelsemedlem Emir Selimi är manus-medarbetare i ett filmprojekt som handlar om ungdomar från olika kulturer som finner varandra trots deras olikhet och bakgrund.
Vi säger ja till mångfald för att olikheter i samklang berikar vårat Sverige! Vi är alltid starkare tillsammans!

15  November 2016

Igår hade vi möte på utbildningsdepartementet med självaste utbildningsministern Gustav Fridolin och hans stab. Vi samtalade om projekt inför 2017 och eventuellt samarbete. Vi blev varmt välkomnade och många positiva reaktioner blev det. Vi kämpar vidare med att påminna alla om att vi är alltid Starkare Tillsammans.

26 oktober 2016
 Starkare Tillsammans blev inbjudna av Ungerska ambassaden för att fira deras 60 års frihetskamp. Ordförande Pontus Grotz fick äran och träffa Riksdagens förste vice talman Tobias Billström. Dom samtalade om barn och ungdomarnas framtid i vårt samhälle och vår insats i Starkare Tillsammans. Han gillade idén och ville gärna höra mer över en fika. Mycket spännande och trevligt samtal.

Den 3 oktober 2016

Prisutdelning av Katarina Taikon-priset i Stockholms stadshus. Ett nytt pris från Stockholms stad som skall delas ut årligen till personer eller organisationer som kämpar för mänskliga rättigheter i Stockholm. Hans Caldaras och Läkare i världen var välförtjänta vinnare i år. Alexandra Pascalidou var värd för ceremonin. Det var mycket trevligt att delta på prisutdelningen. Starkare Tillsammans kämpar för allas lika värde.

Vi är alltid Starkare Tillsammans för ett bättre Sverige.

 

 

 

Starkare Tillsammans grundades 6 oktober 2016

av Pontus Grotz och Emir Selimi.

<

<

>

>

2

FÖREGÅENDE

info@StarkareTillsammans.org

Vi är alltid Starkare Tillsammans!

www.StarkareTillsamman.org

Copyright © Starkare Tillsammans 2017